Tunnelmakuvia Villa Kauklahden Jupp elää! -avoimista ovista 2.-5.5.2019. Adressi mukana näyttelyssä – linkki siihen: https://www.adressit.com/kurttilan_alueen_rakennusperinnon_suojelu_ja_taideyhdistyksen_toiminta Muistathan allekirjoittaa, kiitos!

Jupp elää! Kuva ” Ulkoterassi ykköseltä ” luhtiaitan edestä.

Yllättäviä ja jännittäviäkin Taidetasreja löytyi sieltä täältä Juppin puutarhasta.

Lintukodon lasten näyttely osa I: Salaperäiset keraamiset kalat ovat syntyneet Karoliina Tuovisen opissa.

Lintukodon lasten satuun ja kierrätykseen pohjautuva Mielikuvituksekkaita-näyttelyn OSA II  teokset ovat  syntyneet  Annukka Mikkolan ohjauksessa talvella 2018-19.

”Terassi Kakkonen ” Taidekahvilan edessä Juppin tunnelmaa huokuvassa ja inspiroivassa pihapiirissä.

Taidekeittiön Taidekahvilan style

…ja herkut!

Vuoden 2019 kauklahtelaisen Esa Lahtisen historiallinen luento keräsi kuuljoita, lähes 40.

Jupp talvella 1939/1. Kuva Juha Miettinen. Juppin historiasta kertovan näyttelyn kuvastoa.

Karoliina Tuovisen keramiikkaa oli esillä ja myytävänä hänen työhuoneellaan Juppin alakerassa.

Annukka Mikkolan osittain retrospektiivinen Kurkistuksia II-näyttely oli  Juppin yläkerrassa.

Annukka Mikkolan työhuoneen avoimet ovet sisälsivät lisää Annukan taidetta, nyt tuoreempaa.

Sokerina pohjalla: herkutteku sia jatkua kaksi päivää!

Juppin tulevaisuus vaakalaudalla

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö

Villa Kauklahden taideyhdistyksen vuoden 2019 toiminnan keskiössä on Juppin tilan säilyttäminen ja yhdistyksen toiminnan jatkuminen. Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on taide- ja käsityölähtöinen yhteisöllinen tila, jossa voidaan järjestää taide- ja käsityötoimintaa alueen asukkaille ja perheille.

Tällä hetkellä Juppin vuokrasopimus on päättymässä ja kannamme suurta huolta alueen vanhojen talojen kohtalosta sekä yhteisöllisen toiminnan jatkumisesta.

Lue asiasta lisää Länsiväylässä, Helsingin sanomissa ja HBL:ssä

Jäseneksi Villa Kauklahden Taideyhdistykseen

Tervetuloa Villa Kauklahden Taideyhdistyksen jäseneksi!

Lisätietoa yhdistyksestä löytyy  Villa Kauklahden www-sivuston ylävalikosta: Villa Kauklahden Taideyhdistys. Sivulta löytyy pankkiyhteys jäsenmaksuun 2019-2020.

Jos olet kiinnostunut  enemmän yhdistystoiminnasta, voit päästä hallitusjäseneksi , joista paikoista päätämme kevätkokouksessa perjantaina 22.2.2019 klo 16. Osoite  Villa Kauklahti (Jupp), Åminnentie 4 02780 Espoo.

 

La 19.11. klo 14-18 Valokarnevaali Villa Kauklahdessa

fb_kuva_kansi2Villa Kauklahden taideyhdistys järjestää tunnelmallisessa Villa Kauklahdessa valokarnevaalit lauantaina 19.11.2016 klo 14-18, missä Kauklahden taideyhdistyksen jäsenet myyvät taidettaan. Myynnissä on mm. Karoliina Tuovisen ihanaa keramiikkaa sekä muiden jäsenten kierrätys- ja luonnonaiheisia käsitöitä. Taidekeittiön pedagogisessa tilassa on Annukka Mikkolan ja Maija Klemetin grafiikkaa, sekä Annukan taideryhmien lasten omaa taidetta myynnissä. Taidekeittiön yläkerrassa on esittelyssä Pedasiksen rakenteluleikkitila. Maukkaita kotilevonnaisia, glögiä, kahvia ja grillimakkaraa myynnissä. Maikon Pop Up-valokuvaamo Villa Kauklahden studiolla tilaisuuden ajan.

Idyllisen pihapiirin haluamme pitää autottomana turvallisuuden ja tunnelman takia. Jos tulet autolla niin jätäthän autosi läheisille parkkipaikoille(esim. päiväkotien ja koulun parkkipaikat).

Tervetuloa Villa Kauklahden valojen juhlaan koko perheen voimin!

Villa Kauklahti, Åminnentie 4, 02780 Espoo

Julia Weckman mukana VIRUS-näyttelyssä Galleria Lapinlahdessa, Helsingissä

VIRUS Galleria Lapinlahti 2016

Galleria Lapinlahden VIRUS -näyttely on orgaaninen yhdistelmä taidetta, Lapinlahden mielisairaalan historiaa, ehkä tiedettäkin. Yhteensä näyttelyssä on 24 taiteilijaa, mukana myös Villa Kauklahdessa toimiva valokuvataiteilija Julia Weckman. Näyttelyn yhteistyökumppanina on Yliopistomuseo.

Sanatorioon ovat kirjautuneet taiteilijat: Milka Alanen, Henni Alftan, Heidi Fast, Kaarina Haka, Eeva Hannula, Timo Heino, Christina Holmlund, Ulla Jokisalo, Sanna Kannisto, Heli Kaskinen, Tiina Laitanen, Janne Martola, Elina Merenmies, Leena Nio, Jarmo Palola, Pia Paldanius, Miia Rinne, Aura Saarikoski, Noora Sandgren, Paula Saraste, Anu Suhonen, Sirpa Päivinen, Julia Weckman ja Eero Yrjölä.

Galleria on avoinna ti-pe klo 12-19, la-su klo 12-17.

Galleria Lapinlahti, Lapinlahden Lähde
Lapinlahdentie 1, 2.krs, 00180 Helsinki

MaiKon Pop Up-valokuvaamo Pikku Aurorassa 28.-29.11.

Taidetalo Pikku Aurora, Espoo

MaiKo pystyttää Pop Up-valokuvaamon lasten Taidetalo Pikku Auroraan viikonloppuna 28.-29.11. klo 11-14.
Samalla kun tuo lapsensa muotokuvattavaksi, voi tutustua espoolaisten taiteilijoiden joulumyyjäisiin; mukana mm. grafiikkaa, keramiikkaa, kortteja yms.

Lapsen muotokuvaus joulumyyjäishintaan 35€, saman perheen lapset +20€/lapsi, sisarusten yhteiskuvat +20€. Muotokuvauksen hinta sisältää 3-5kpl muotokuvia jokaisesta kuvattavasta lapsesta + saman verran sisaruskuvia sekä alv 24%. Kuvat saa latauslinkillä sähköpostiinsa, ja niitä voi teettää omatoimisesti kuvaliikkeissä niin paljon kuin haluaa.

Ps. Jos haluat varata kuvausajan, laita postia ennakkoon: julia@maiko.fi
Tervetuloa!

Taidetalo Pikku Aurora: Järvenperäntie 1-3, Espoo